Thursday, June 24, 2010

mis sai pärast eelmist postitust. sai nii, et enamus eesti san diegolasi tulid meie juurde. tähistasime eestlase kohaselt jaanipäeva ehk maitsesime erinevaid kesamärjukesi ja meie pere uhkuastas muidugi sea worldi lutulestikuga. müüsime pileteid rõdule ja olime rõõmsad.
ja edasi sai nii, et hakkasime ocean beachi poole jalutama, et seal ikkagi mingi lõke leida ja natuke eesti jaanipäeva tunnet tekitada. nojaa. nii päris ei leidnud. lõkke leidsime, aga ennem tegime muidugi paar kohustustlikku pilti.

see pilt on pühendatud jaak asserile. nagu ''i'm still i'm still (jenny) jack (from) in the (block) box''

ja siin olen mina rannas koos oma uue hobu lindaga.


ja pärast sai nii, et leidsime ka lõkke, mis oli betoonist kasti sees ja see ei tekitanud väga õiget jaanipäeva tunnet. käisime korra paljajalu ookeanis ja istusime murule maha kui kuulsime, et keegi rannas karjub ''police''. nägime kuidas politsei auto pööras tee pealt murule ja autotuled hakkasid meie suunas tulema.. keegi ameeriklane karjus võsast et ''run ruuuuun'' ja me jooksime täiiiega minema. see oli üsna hirmus, sest kuskile ennast peita polnud. mina, juss ja tints läksime ühes suunas ja kaur, pets ja amdli teises. lõpuks leidsime mingi jeepi mille taha end peita. olime seal natuke ja siis läksime edasi mingisse majja. no lõpuks need koahlikud, kelle majja me läksime, rääkisid, et politsei käibki koguaeg rannal neid lõkkeid liivaga üle kallamas, sest pärast ühte öösel ei tohi lõket teha. ja kui pudelit käes pole ja suudad enamvähem sirgelt seista, siis nad ei tohiks midagi teha, eriti veel välismaalastele. lihtsalt niii naljakas on 20 aastaselt politsei eest ära joosta, sellepärast, et oled ühe rummikokteili joonud. samas.. see keegi, kes seal rannas ''run, run'' karjus, võis karjuda seda teistele ameeriklastele, sest nad suitsetasid seal lõkke ääres. üldse, kui kõndida õhtuti siin majade vahel ja ocean beachi kandis ringi, tuleb igast teisest majast kanepi lõhna. nojaa, selline kultuur.
aga täna on meil jaanipäeva järgne vahime-rannas-vahime-toas-mõtleme-omi-mõtteid päev. täna loodan, et madli viitsib mu juuksed ära värvida ja siis homsest jälle töö otsingutele. äkki juuksevärv aitab :D kuigi, siin ilmselgelt lähevad blondid palju rohkem peale, aga suva.

täna rannas mõtlesin, et igatsen oma sõpru vahepeal nii, et füüsiliselt hakkab valus. aga no ma pole mingi nõrk mees niiet septembrini veab välja küll. ja siis avastasin ennast naermas enda ja sille üle fränki tunnis. ohjah :D

No comments:

Post a Comment